Subcribe to our RSS feeds Join Us on Facebook Follow us on Twitter Add to Circles

Template Information


REXTOR.R

PayPal

Sponsor

New Stock Cylinder Block Set 56mm (Y-1) Made in Thailand for Yamaha RXZ





PRICE: RM470 (NEGO) 

Stock Cylinder Block Set 56mm (Y-1) Yamaha RXZ for sale
New Item!!!
Made in Thailand
Great & High Quality
Y-1 Material

Complete with:
- Ceramic Cylinder Block
- Piston
- Japan Ring Set
- Piston Pin
- Cir-Clip

Plug & Play
Price is negotiable
Postal services provided

ANY TRADING ACTIVITY OPERATES ONLINE ONLY
NO SHOPS TO VISIT
NO INSTALLATION PROVIDED

Call/Text Message/Whatsapp/WeChat: +60192444499 (Syark)
Email: Syark.mpa@gmail.com/ syark86_mantap@yahoo.com (YM)
Payment Methods: Please Click Here

37 comments:

  1. Can u send to indonesia?the nett price?inform to my email harryfza@live.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang Ibu tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:0852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya
      Supaya lebih lengkap KLIK-> PESUGIHAN TOTO MALAYSIA

      Delete
  2. saye org s'pura.. bole antar kt sini tk??

    ReplyDelete
  3. bro ... blok nih buleh masuk 125z x?

    ReplyDelete
  4. i want that y1 bore kit u send that by courier for india if yes means be in touch on my email id yamahadragteam@gmail.com

    ReplyDelete
  5. price nett include pengiriman sampai jakarta/indonesia berapa bro? thanks. confirm to emailku : wonk_djogdja@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. add fb sye boleh.? satria_hamkah@yahoo.com... sye nk beli tp camne. nk cite.? add la kita citer lg.. okey.?

    ReplyDelete
  7. BRO BLOCK NI METERIAL MACAM Y1 YAMAHA JAPAN KE? APA2 HAL EMAIL KAT AKU STARRIS90@GMAIL.COM

    ReplyDelete
  8. hey i need some parts of yamaha rx-z 135 .... can u plz mail me how to contact you ?

    ReplyDelete
  9. ori thai?what's the different between it and ori hong leong?
    afq2394@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Bro, I need Yamaha RXZ 133cc Standard Block? I'm living in JB. How much is it? What is the procedure to get it? Also need Ignition, Handle etc. Pls Email to marco3life@gamil.com

    ReplyDelete
  11. Bro I need the RXZ standard block set. Please email me at jin_ska@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. sangat2 memerlukan block rxz..berapa harga block rxz ni..dan cara pembayaran?? muiz.arsenal888@gmail.com

    ReplyDelete
  13. mahu blok Y1 rxz cmni. please rply to Pepeng_120207@yahoo.com.. urgent!!

    ReplyDelete
  14. I need Rxz 5 speed indian version standard bore kit, gear box and disk assembly. Please send details to sunil.kola@rediffmail.com

    ReplyDelete
  15. Is this block still available? Performance same like Japan y1? Please email me at scorpiomesh@gmail.com
    Interested and urgent!

    ReplyDelete
  16. Stil haf stock... i stay in singapore, so how to deal...?

    ReplyDelete
  17. aku ada head block Y-1 original japan used.
    call 0183669275

    ReplyDelete
  18. Still available? Can send to singapore? How much for singapore currency?

    ReplyDelete
  19. abg boleh bagi no phone tak..
    snang sikit nak bincang..
    blok ada tk lagi..?

    ReplyDelete
  20. Bro brape klo antar kat Singapore. Email saye at khaiant@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Ade lagi? Bileh post kat singapore tk?reply kat azli_biker@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. I can arrange all kind of spares contact 7822991753 or 08233713676

    ReplyDelete
  23. I can arrange all kind of spares contact 7822991753 or 08233713676

    ReplyDelete
  24. I can arrange all kind of spares contact 7822991753 or 08233713676

    ReplyDelete
  25. I can arrange all kind of spares contact 7822991753 or 08233713676

    ReplyDelete
  26. I can arrange all kind of spares contact 7822991753 or 08233713676

    ReplyDelete
  27. I need rx 135 block pls contact my number 960019007

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Motorcycle Vespa